Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di spinaci baby freschi
- 120 g di latte
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 100 g di formaggio primo sale a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 30 g di gherigli di noci
- 60 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1114 kJ / 266.3 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Carbohydrates
- 3.6 g
- Fat
- 22.7 g
- Saturated Fat
- 8.4 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 622.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 Min
Salsa appetitosa
10 min
Spiedini gratinati ai tre cavolfiori con bagnacauda
1h 15 min
Risotto ai funghi CucinaBarilla
20 Min
Fagottini al profumo di mare
1h 40min
Salsa noisette
20 Min
Tortelli di faraona e Parmigiano reggiano con nocciole tostate
8h
Salsa al prezzemolo
20 Min
Zabaione allo spumante
15min
Vin brulè
20 Min
Meringa al cacao
2h 30min
Salsa di verdure miste agrodolci
744 godz. 45 min