Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Olivenöl
- 400 g Möhren, in Stiften (5 x 0,5 cm)
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 240 g)
- 2 TL Sesam
- 200 g Cherry-Tomaten
- 3 Stängel Minze, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 20 g Sesamöl, geröstet
- 2 EL Zitronensaft
- 1 TL Agavendicksaft
- 1 TL Senf, mittelscharf
- ¾ TL Salz
- ⅓ TL Pfeffer
- 1 Bund Rucola, grob zerzupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1385 kJ / 331 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 26 g
- Saturated Fat
- 3 g
- Fibre
- 6.7 g
- Sodium
- 692 mg
In Collections
Alternative recipes
Mediterraner Dinkel-Salat
30 min
Blumenkohlsalat mit Hähnchen
50 min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1h
Lauwarmer Rotkohl-Quinoa-Salat
30 min
Kichererbsen-Salat
15 Min
Graupensalat mit Feigen und Feta
45 min
Gemüsesalat mit Cashewsauce
2h 45min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45 min
Süßkartoffel-Sonnenweizen mit Feta
1h
Veganer Glasnudelsalat
25 min
Spinat-Süßkartoffel-Salat mit Walnuss-Pesto
30 min
Power-Quinoa-Salat
45 min