Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Quinoa
- 200 g Quinoa
- 50 g Mandeln
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 Prisen Pfeffer
- 150 g Rucola, grob zerzupft
Rotkohl und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Rotkohl, in Stücken
- 60 g rote Zwiebeln, halbiert
- 80 g Walnusshälften
- 1 TL Salz
- 35 g Walnussöl
- 20 g Essig
- 25 g Honig
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2194 kJ / 524 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 51 g
- Fat
- 31 g
- Saturated Fat
- 2 g
- Fibre
- 8.9 g
- Sodium
- 620 mg
In Collections
Alternative recipes
Gebratener Kichererbsensalat
45min
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1h
Fenchelsalat mit geröstetem Sesam
20 min
Orientalischer Blumenkohlsalat
1h
Winterpilaw mit Steckrüben und Blumenkohl
1h
Spitzkohl-Slaw mit Datteln und Cashewkernen
10 min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15min
Veganer Brokkoli-Couscous-Salat
50min
Süßkartoffelsalat
1h 50 min
Beluga-Linsen-Salat mit Datteln
5h
Power-Quinoa-Salat
45min