Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de lait
- 150 g de crème liquide entière
- 2 gousses de vanille, fendues en deux et égrainées
- 4 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 130 g de sucre en poudre
- 50 g de fécule de maïs
- beurre, pour le cercle
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1451 kJ / 347 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 20 g
Alternative recipes
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45min
Far breton aux pruneaux
1 Std.
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Riz au lait gratiné aux pommes
1 Std.
Crème dessert saveur madeleine
20 Min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3h 45min
Crème dessert à la vanille
1 Std. 25 Min
Crème brûlée à la portugaise
25 Min
Gâteau fondant aux pommes tout simple
50min
Crème dessert aux speculoos
6 Std. 20 Min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Crème dessert au chocolat
25 Min