Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de lait
- 150 g de crème liquide entière
- 2 gousses de vanille, fendues en deux et égrainées
- 4 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 130 g de sucre en poudre
- 50 g de fécule de maïs
- beurre, pour le cercle
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1451 kJ / 347 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 20 g
Alternative recipes
Gâteau fondant aux pommes tout simple
50min
Nuage au chocolat
45min
Sauce piquante
35 min
Crème dessert aux speculoos
6h 20min
Far breton aux pruneaux
1h
Crème dessert à la chicorée
15min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Crème dessert saveur madeleine
20 Min
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Crème dessert à la vanille
1h 25min
Flan aux pommes
50min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3 Std. 45 Min