Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 125 g de beurre ramolli, et un peu pour le moule
- farine T45, pour le plan de travail
- 1 jaune d'œuf
- 2 c. à soupe de lait
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 8979 kJ / 2151 kcal
- Protein
- 47 g
- Carbohydrates
- 225 g
- Fat
- 130 g
In Collections
Alternative recipes
Baguette tradition
15h 25min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Pain de mie moelleux
4h 15min
Brioche tressée
14h 40 min
Gâche vendéenne
12 Std. 55 Min
Brioche feuilletée
5h
Brioche butchy à partager
3h 50min
Pâte à pizza italienne
2 Std. 5 Min
Brioche extra crémeuse
2 godz. 15 min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Brioche feuilletée tressée
17 Std. 45 Min
Chouquettes du goûter
35min