Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 125 g de beurre ramolli, et un peu pour le moule
- farine T45, pour le plan de travail
- 1 jaune d'œuf
- 2 c. à soupe de lait
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 8979 kJ / 2151 kcal
- Protein
- 47 g
- Carbohydrates
- 225 g
- Fat
- 130 g
In Collections
Alternative recipes
Pain de mie moelleux
4h 15min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Brioche tressée
14h 40 min
Brioche à la mie filante
1h 45min
Petits pains au lait et sucre perlé
3óra 25p
Brioche butchy à partager
3h 50 min
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Brioche extra crémeuse
2h 15 min
Pâte à pizza italienne
2sa 5 dk
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Briochettes parisiennes
4 Std. 5 Min
Gâche vendéenne
12h 55 min