Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 150 g di acqua
- 270 g di farina tipo 00
- 3 g di carbone vegetale
Ripieno
- 100 g di cavolo nero
- 50 g di porro a pezzi (3 cm)
- 300 g di petto di pollo senza pelle a tocchetti (3 cm)
- 20 g di radice fresca di zenzero, pelata e a fettine
- 10 g di aceto di riso
- 10 g di olio di sesamo
- 15 g di salsa di soia
Terminare la preparazione
-
fecola di patate q.b.
or amido di riso q.b. - 24 g di olio di sesamo
- 120 g di acqua
- salsa di soia, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 158.2 kJ / 37.8 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Carbohydrates
- 5.1 g
- Fat
- 1 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodium
- 38.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Sushi Burrito
45min
Sushi burger
45min
Gamberi croccanti con salsa cocktail e aioli vegan
45min
New York cheesecake (2 persone)
6 Std. 30 Min
Black burger
5 godz.
Pad thai
45min
Uramaki (per 1 persona)
1h 30min
Sushi misto (per 1 persona)
10h 30 min
Sticky toffee pudding
1h
Involtini di gamberi vietnamiti con salsa agrodolce
1h
Briouats alla marocchina con miele e semi di sesamo
2 Std.
Sushi di verdure raw
8 godz. 30 min