![Gyoza neri Gyoza neri](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0155e0355e5d771f48f6d8b240b2ec65/Derivates/b403ef1e7a33f98ecee993da112aba2f933ccb73.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 150 g di acqua
- 270 g di farina tipo 00
- 3 g di carbone vegetale
Ripieno
- 100 g di cavolo nero
- 50 g di porro a pezzi (3 cm)
- 300 g di petto di pollo senza pelle a tocchetti (3 cm)
- 20 g di radice fresca di zenzero, pelata e a fettine
- 10 g di aceto di riso
- 10 g di olio di sesamo
- 15 g di salsa di soia
Terminare la preparazione
-
fecola di patate q.b.
or amido di riso q.b. - 24 g di olio di sesamo
- 120 g di acqua
- salsa di soia, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 158.2 kJ / 37.8 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Carbohydrates
- 5.1 g
- Fat
- 1 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodium
- 38.7 mg
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