Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Panna cotta allo zafferano
- 10 g di gelatina in fogli
- acqua fredda q.b.
- 250 g di latte intero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di zucchero
- 1 bustina di zafferano in polvere
Crema all'arancia
- 300 g di succo di arancia, spremuto fresco e filtrato (vedere varianti)
- 100 g di zucchero
- 30 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- cioccolato fondente in scagliette, a piacere
- 6 amarene sciroppate, sgocciolate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1491.3 kJ / 356.5 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Carbohydrates
- 56.7 g
- Fat
- 14 g
- Saturated Fat
- 8.2 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 37.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Cannoli siciliani
1 Std. 30 Min
Crema al limone con mirtilli
1h
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1 Std. 30 Min
Alberello lecca-lecca
4h
New York cheesecake in vasetto (Bimby Friend)
2 Std. 40 Min
Dessert al caramello salato e cioccolato
3 Std. 30 Min
Mousse di ricotta all'arancia
15 Min
Torta pere e zenzero (TM6)
40 min
Mousse al cioccolato con le pere
3 Std.
Budino alle pere con salsa al caramello
3 Std. 30 Min
Salsa al cioccolato
20min
Panna cotta con pesche insaporite
5h 15min