![Pane alle ciliegie e semi di lino Pane alle ciliegie e semi di lino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A380F682-3801-4938-A699-4A21FD608A84/Derivates/7C4A7273-3FE5-4ECC-91B9-5436809C2A4C.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di acqua
- 100 g di confettura di ciliegie
- 50 g di olio di oliva + q.b.
-
30
g di malto di orzo
or 30 g di miele - 1 cucchiaino di sale
- 30 g di semi di lino
- 200 g di farina integrale
- 300 g di farina manitoba
- 1 bustina di lievito di birra disidratato
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 1242 kJ / 297 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Carbohydrates
- 50.6 g
- Fat
- 8.8 g
- Fibre
- 4.4 g
Alternative recipes
Pane morbido di farro
19h
Pane alla soia
3h 10 min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3h
Rotolini di farro
30sa
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Pane al latticello
18u.
Ma'amoul
2h
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Pa Gialt (Pane giallo)
3h 30 min
Pane in padella
18u.
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Pane di grano saraceno
2h 35min