![Scones (senza glutine) Scones (senza glutine)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0091e41f0539287d1f5e8393db1d0b5f/Derivates/b938e43d4b150589e9119d55e434c6f913a4a2e2.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
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Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Scones
- 90 g di zucchero
- 330 g di farina di riso + q.b.
- 140 g di amido di mais
- 150 g di burro freddo, a pezzi
- 10 g di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio (optional)
- 200 g di latte
- 1 uovo sbattuto
Burro alla vaniglia
- 150 g di burro morbido, a pezzi
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- confettura di frutti di bosco, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 299.6 kJ / 71.6 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Carbohydrates
- 6.7 g
- Fat
- 4.8 g
- Saturated Fat
- 2.8 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 2.5 mg
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