Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Poolish
- 200 g di barbabietola cruda a fette (circa 1 cm)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 10 g di miele
- 300 g di farina tipo 00
Pane
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- 100 g di semi di papavero
- Nutrition
- per 1000 g
- Calories
- 13738.8 kJ / 3283.7 kcal
- Protein
- 85.1 g
- Carbohydrates
- 515.4 g
- Fat
- 97.9 g
- Saturated Fat
- 13.5 g
- Fibre
- 42.7 g
- Sodium
- 6023.7 mg
Alternative recipes
Pane integrale in cassetta
4h
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Pane al curry e paprika
4hod. 50min
Pane ai cereali con i semi
3u. 10min
Panini alle noci e curcuma
4 Std. 40 Min
Schiacciata con salmone affumicato e bacche di goji
2 godz. 15 min
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2h 30min
Pane integrale al vapore
2 Std.
Panini alla zucca
4h
Pane di soia con i semi (vegan)
5hod.
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3u. 10min