Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 200 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 2 c. à café de cannelle en poudre
- ¼ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- 30 g de cacao en poudre
- miniguimauves, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2480.9 kJ / 590.7 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Carbohydrates
- 49.8 g
- Fat
- 40.6 g
- Saturated Fat
- 24.5 g
- Fibre
- 2.9 g
- Sodium
- 62.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12 Std.
Bûche vanille et framboise
50 godz. 30 min
Petits oursons guimauve-chocolat
4h
Mendiants au chocolat
30 min
Chocolats de Noël
1hod.
Pâte de speculoos
10 min
Tartinable de poulet au curry breton
20 min
Cuillère à café de chocolat
3h 25min
Sel aux herbes et citron
1hod.
Roland-Garros
12 Std.
Sucre pomme-confiseries au caramel
2 Std. 15 Min
Sucre à la fraise tagada
5 min