Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 100 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl
- 1 TL Salz
- 50 g Wasser, kalt
- 1 TL Weißweinessig
Belag und Fertigstellung
- 1 Zucchini, dünn (Ø ca. 4 cm, ca. 200 g)
- 1 TL Salz
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 4 - 5 Stängel Basilikum, abgezupft
- 4 - 5 Stängel Minze, abgezupft
- 250 g Ricotta
- 3 Eier
- 200 g Crème fraîche
- 3 TL Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g gehobelte Mandeln
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1500 kJ / 359 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 24 g
- Saturated Fat
- 14 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 752 mg
In Collections
Alternative recipes
Birnen-Mandel-Zwiebel-Quiche
1j 30 menit
Kartoffel-Quiche
3sa
Quiche mit Schinken und Spinat
1j 20 menit
Rote-Bete-Tarte
1j 30 menit
Kräuterkuchen
2j
Französische Zucchini-Tarte
2j
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1j 30 menit
Möhren-Quiches
1h 10 min
Mediterrane Gemüsequiche
1j 20 menit
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50 menit
Kürbis-Tarte
2h 35 min
Kürbis-Feta-Quiche
45 Min