Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 tranci di nasello freschi (600 g circa)
- 4 pizzichi di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua
- 200 g di carote, pelate e a bastoncini (4-5 cm)
- 200 g di carote viola, pelate e a bastoncini (4-5 cm)
- 2 pizzichi di timo secco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 971.3 kJ / 232.3 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Carbohydrates
- 7.6 g
- Fat
- 10.7 g
- Saturated Fat
- 1.5 g
- Fibre
- 3.3 g
- Sodium
- 997.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Merluzzo al pomodoro con verdure
40 Min
Nasello al cartoccio con verdure (TM6)
1 Std.
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 Min
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30 Min
Nasello al cartoccio con verdure
1 Std.
Sogliola al vapore con piselli
40 Min
Ombrina al cartoccio con patate
45 Min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40 Min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 Min
Frittata di zucchine (TM6)
50 Min
Merluzzo alla pizzaiola
30 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min