Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di panna (30-40% di grassi)
- 250 g di latte
- 150 - 200 g di zucchero, a seconda del gusto personale
-
1
cucchiaino zucchero vanigliato fatto in casa
or ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 12 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda e strizzati
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1833 kJ / 438 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Carbohydrates
- 39.7 g
- Fat
- 30.7 g
In Collections
Alternative recipes
Sale alle erbe aromatiche
5min
Coulis di frutta
10min
Risotto Cinque P
30 min
Besciamella
15min
Pesto alla genovese
20min
Polenta
1h
Panna cotta al cioccolato bianco con frutto della passione
6 Std. 40 Min
Pasta frolla dolce
1u. 50min
Tarte flambé con pancetta
40 min
Caramelle alla panna
2h
Purea di patate
45 min
Crêpe
1h 15 min