Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di nocciole tostate
- 500 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 6 tuorli
- 120 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 3 fogli di gelatina (6 g), precedentemente ammollati in acqua fredda e strizzati
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2243 kJ / 536 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Carbohydrates
- 25.6 g
- Fat
- 45.7 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Zabaione
15 Min
Mousse al cioccolato fondente e caramello
4h 30 min
Salsa bernese
20min
Confettura di pesche e banane
No ratings
Polenta ai porri con topping di castagne
No ratings
Crema inglese
10 Min
Zabaglione
15 Min
Mousse al cioccolato
3 Std. 30 Min
Crema inglese
15 Min
Cioccolatini al gianduia e frutto della passione
No ratings
Mezze sfere al cioccolato e vaniglia
No ratings
Crumble al cioccolato bianco, mango e lime
2 godz. 45 min