Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Poolish
- 150 g di acqua (23-25°C)
- 1 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300)
Farina tostata
- 100 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300)
Impasto
- 1770 g di acqua (di cui 270 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 50 g di farina integrale
- 200 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300) + q.b.
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 3677 kJ / 878 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 178 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 10.4 g
In Collections
Alternative recipes
Pane in cassetta semplice
19h
Baguette francese (TM6)
5 godz.
Pane contadino
19h
Pane semplice
4h
Panini della Val Venosta
15 godz. 30 min
Filone di segale
4h
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Panini sfogliati
3h 30 min
Pane ai semi di girasole
22h
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Filoncini di semola
4h
Pane veneziano
18h 30min