Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 - 3 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso fresco o secco (optional)
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
600
g di seppie fresche
or 600 g di seppioline fresche - 50 g di vino bianco, secco
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 300 g di piselli surgelati
-
200
g di polpa di pomodoro in scatola
or 200 g di pomodori in scatola
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Carbohydrates
- 12.1 g
- Fat
- 12.7 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Cotechino e lenticchie
1h
Polpette al sugo
45 min
Crostata di marmellata ai frutti di bosco
2 godz. 35 min
Impasto per pizza
1h
Insalata di mare
1sa 15 dk
Polpette al sugo
45 min
Insalata russa
1h
Roastbeef
55 min
Seppie con i piselli
40 min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Cantucci
1 Std. 50 Min
Purè di patate
50 min