Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g di acqua, per cuocere al vapore
- 2000 g di sale grosso
- 1 orata, eviscerata e pulita, con la testa e le squame (800-1000 g)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 goccio di succo di limone
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1268 kJ / 304 kcal
- Protein
- 45.74 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 13.49 g
In Collections
Alternative recipes
Purè di patate nature
55min
Pesto di basilico
10min
Insalata di mare
1 Std. 15 Min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1h
Orata al sale
40 min
Pepata di cozze
55min
Insalata di farro e pollo
1h 30min
Funghi all'aglio
20 min
Pasta frolla dolce
1 Std. 50 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 15 Min
Salmone con noodles di zucchine
25min
Insalata di gamberoni alla siciliana
40 min