![Orata in crosta di sale Orata in crosta di sale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/34F5857B-385C-4AEA-BC5B-4EAFD9BC7A71/Derivates/0F6E227A-DA38-44B6-9269-419A9363BC1A.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g di acqua, per cuocere al vapore
- 2000 g di sale grosso
- 1 orata, eviscerata e pulita, con la testa e le squame (800-1000 g)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 goccio di succo di limone
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1268 kJ / 304 kcal
- Protein
- 45.74 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 13.49 g
In Collections
Alternative recipes
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Salmone con noodles di zucchine
25min
Verdure saltate
10min
Filetto di maiale in crosta
1h 15 min
Spigole all'acqua pazza
30min
Vitello tonnato
2u. 45min
Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola
1u. 40min
Orata al sale
40min
Pepata di cozze
55 Min
Barrette energetiche ai cereali e frutta secca
2h 30min
Sugo alla bolognese
3 Std. 15 Min
Roastbeef
55 Min