Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g di acqua
- 1000 g di sale grosso
- 1 orata, eviscerata e pulita (800 - 1000 g)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1397 kJ / 333 kcal
- Protein
- 36 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 20 g
In Collections
Alternative recipes
Spigole all'acqua pazza
30 min
Fagiolini verdi all'aglio e zenzero
20 min
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Salmone in crema di funghi con patate
50 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1sa 15 dk
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Castagne lesse
55 min
Insalata di patate
1h 5min
Rollè di tacchino
50 Min
Pollo in salsa di pesche
No ratings
Insalata di fagiolini con pancetta
40 min
Orata in crosta di sale
35 min