Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g di acqua
- 1000 g di sale grosso
- 1 orata, eviscerata e pulita (800 - 1000 g)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1397 kJ / 333 kcal
- Protein
- 36 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 20 g
In Collections
Alternative recipes
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2h
Roastbeef
35min
Seppie con i piselli
35min
Brodo di carne in pasta
45 min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1h 30min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Pepata di cozze
55min
Seppie con i piselli
40 min
Insalata di mare
Pas d’évaluation
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 15 Min
Orata in crosta di sale
35min