Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g di acqua
- 1000 g di sale grosso
- 1 orata, eviscerata e pulita (800 - 1000 g)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1397 kJ / 333 kcal
- Protein
- 36 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 20 g
In Collections
Alternative recipes
Patate lesse
30min
Petto di pollo e zucchine
50min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Impasto per pizza
1h
Carciofi alla romana
50min
Spigole all'acqua pazza
30min
Bocconcini di pollo al limone
45min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Carciofi alla romana
50min
Orata in crosta di sale
35min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1h 5min
Contorno di peperoni al vapore
40min