Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g di semi di frumento
- 400 g di acqua
-
30
g di lievito di birra fresco
or 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato (12 g) - 120 g di latticello
- 150 g farina per pane, + q.b.
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di malto in polvere
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 2.5 g
In Collections
Alternative recipes
Crostata di mele
1u. 15min
Crostata alle mele
1 godz.
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Condimento alla senape e aceto balsamico
10 Min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Maccheroni dell'alpigiano
45 min
Focaccia dolce alle nocciole
No ratings
Risotto allo zafferano di Mund
45 min
Treccia della domenica in due varianti
2h 10min
Confettura classica
55min
Pane bigio in casseruola
2sa 25 dk
Biscotti milanesini
3 Std.