Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g de noix de cajou
- 120 g d'huile d'olive
- 250 g de piments de Padron, coupés en deux dans la longueur et épépinés
- 1 c. à soupe de levure nutritionnelle
- ½ c. à café d'oignon en poudre
- 1 pincée de sel
- 10 - 15 g de jus de citron
- 25 g d'eau
- 1 gousse d'ail
- Nutrition
- per 15 g
- Calories
- 254.6 kJ / 60.8 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Carbohydrates
- 5.3 g
- Fat
- 4.6 g
- Saturated Fat
- 0.7 g
- Fibre
- 1.9 g
- Sodium
- 6 mg
In Collections
Alternative recipes
Sauce aux champignons
30 min
Purée mousseline
40 Min
Sauce Messine
10 min
Poire Belle-Hélène
10sa
Sauce fromagère
30 min
Gambas sautées au beurre persillé
15 min
Assortiments de makis
1hod. 30min
Sauce ail-ciboulette
5 min
Sauce au yaourt
5 min
Gelato au gorgonzola, poires sautées et noix grillées
16h 15min
Crêpe fourrée au houmous de sésame noir
30 min
Chorba freekeh
1hod.