Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di acqua
- 8 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 8 g di sale
- 12 - 14 fiori di zucca, puliti e a listarelle (vedere consigli)
- 1 zucchina grattugiata
- olio per frittura q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 952.8 kJ / 227.8 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Carbohydrates
- 49.3 g
- Fat
- 0.9 g
- Saturated Fat
- 0.1 g
- Fibre
- 1.9 g
- Sodium
- 797.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Pasta verze e pancetta
40 min
Gattò di patate (TM6)
1h 30min
Spaghetti alla Nerano
30 min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 min
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40 min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 min
Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa
2h
Frittata di pasta avanzata
25min
Frittelle di agretti
2h
Rustici alla scarola
10 godz.
Pastiera napoletana
8h