Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Salsa alla carbonara
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 1 uovo
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 320 g di spaghetti
- 200 g di guanciale a cubetti
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3462.7 kJ / 827.6 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 61.5 g
- Fat
- 51.4 g
- Saturated Fat
- 19.5 g
- Fibre
- 2.6 g
- Sodium
- 545.6 mg
Alternative recipes
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4 Std.
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Tagliatelle panna e funghi
1 Std.
Spaghetti risottati aglio, olio, peperoncino e pangrattato aromatizzato
40min
Pasta al pomodoro
55 Min
Spaghetti alla carbonara (Bimby Friend)
25min
Fusilli alla puttanesca CucinaBarilla
20min
Cipolle e aglio dorati
20min
Penne al tonno
35min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3h 40min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 Min
Spaghetti pomodoro e speck
35min