Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Salsa alla carbonara
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 1 uovo
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 320 g di spaghetti
- 200 g di guanciale a cubetti
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3462.7 kJ / 827.6 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 61.5 g
- Fat
- 51.4 g
- Saturated Fat
- 19.5 g
- Fibre
- 2.6 g
- Sodium
- 545.6 mg
Alternative recipes
Spaghetti pomodoro e speck
35 Min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Fusilli alla puttanesca CucinaBarilla
20 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Ananas sottovuoto
1 Std. 15 Min
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3h 30min
Tagliatelle panna e funghi
1j
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2h 40 min
Pasta al ragù
1j 30 menit
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3 Std. 40 Min
Pasta risottata alle vongole
1j
Spaghetti alla carbonara (Bimby Friend)
25 min