Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Koriander-Chutney
- 1 Frühlingszwiebel, in Stücken
- ½ grüne Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 2 Bund Koriander (ca. 40 g), abgezupft
- ½ TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 20 g Zitronensaft
Füllung und Fertigstellung
- 50 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 10 g Öl
- 250 g Blumenkohlröschen, klein, halbiert oder geviertelt
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Chiliflocken
- 4 Weizentortillas
- 4 EL Mango-Chutney (siehe Tipp)
- 12 Cherrytomaten, geviertelt
- 4 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1639 kJ / 392 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 69 g
- Fat
- 13 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 16.2 g
- Sodium
- 1004 mg
In Collections
Alternative recipes
Asia-Nudeln mit Gemüse
25 min
Vegane Asia-Bowl
30 min
Reisbandnudeln mit Gemüsecurry
30 min
Veganer Dürüm
30 min
Veganes "Butter Chicken"
50 min
Veganes Austernpilz-Schawarma
45 min
Indischer Gemüsereis
1h
Vegane Süßkartoffel-Bowl
1h
Tofu-Gemüse-Bowl mit Couscous
35 min
Tostadas mit Jackfrucht und Pico de Gallo
1 godz. 10 min
Veganes Champignon-Masala
25 min
Knuspriger koreanischer Tofu
1 godz. 20 min