![Vegane Burritos mit Koriander-Chutney Vegane Burritos mit Koriander-Chutney](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fe82e486f3555adb1a7f4ef206c49f16/Derivates/1f79ae8c2fe3c638823b5399d8f478711f423d8b.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Koriander-Chutney
- 1 Frühlingszwiebel, in Stücken
- ½ grüne Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 2 Bund Koriander (ca. 40 g), abgezupft
- ½ TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 20 g Zitronensaft
Füllung und Fertigstellung
- 50 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 10 g Öl
- 250 g Blumenkohlröschen, klein, halbiert oder geviertelt
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Chiliflocken
- 4 Weizentortillas
- 4 EL Mango-Chutney (siehe Tipp)
- 12 Cherrytomaten, geviertelt
- 4 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1639 kJ / 392 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 69 g
- Fat
- 13 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 16.2 g
- Sodium
- 1004 mg
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