Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Öl
- 1 TL Gulasch-Gewürzmischung (siehe Tipp)
- 1 TL Wild-Gewürz
- 30 g Tomatenmark
- 2 TL Salz
- 700 g Hirschbraten, in Würfeln (2,5 cm)
- 600 g Wildfond
- 35 g Mehl
- 150 g Rotwein, trocken
- 200 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 250 g braune Champignons, geviertelt
- 70 g Preiselbeerkompott
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 40 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 5 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 3.1 g
- Sodium
- 846 mg
In Collections
Alternative recipes
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30min
Gulasch
2 Std.
Linsen-Apfel-Eintopf mit Schweinefleisch
55 Min
Wolfsbarsch mit Bouillon-Gemüse
3h 30min
Chowder
45min
Gefülltes Gemüse (Les petits farcis des légumes à la provençale)
1 Std. 30 Min
Irischer Lammeintopf
3h 30min
Portwein-Bäckchen mit Spätzle
5h 10 min
Rauchige Paella mit Schweinebäckchen
1 Std. 10 Min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Ochsenbäckchen
5h