Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Möhre, in Stücken (3 cm)
- 100 g Porree, in Ringen (2 cm)
- 100 g Knollensellerie, in Stücken (3 cm)
- 100 g Bündnerfleisch, in Streifen (2 cm)
- 30 g Butter
- 80 g Perlgraupen
- 900 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 100 g Sahne
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- ½ Bund glatte Petersilie, abgezupft, gehackt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1137 kJ / 273 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 17 g
In Collections
Alternative recipes
Ritschert
1h
Linsen-Apfel-Eintopf mit Schweinefleisch
55min
Irischer Lammeintopf
3h 30 phút
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1h
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1h
Weiße-Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35min
Spargeleintopf
45min
Graupensuppe
1h
Italienischer Linseneintopf
1h
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1h