Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 650 g di pomodori maturi, a metà
- 350 g di pesche mature, a pezzi
- 40 g di peperone verde
- 60 g di cipolla rossa di Tropea, a pezzi
- 30 g di aceto
- 1 cucchiaino di sale
- 60 - 100 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di cetriolo, pelato e a pezzi
- 1 spicchio di aglio (optional)
- 8 cubetti di ghiaccio
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 553.3 kJ / 132.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 8.5 g
- Fat
- 10.4 g
- Saturated Fat
- 1.5 g
- Fibre
- 3.3 g
- Sodium
- 338.5 mg
Alternative recipes
Hummus
10min
Hummus di avocado (senza lattosio)
20 Min
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1 Std.
Camembert con mirtilli rossi e mandorle
30 Min
Gazpacho
15min
Crema di panzanella
40 Min
Fichi freschi ripieni
20 Min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20 Min
Gazpacho prosciutto e melone
2 Std. 10 Min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Zuppa speziata di lenticchie e latte di cocco
30 Min