Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 650 g di pomodori maturi, a metà
- 350 g di pesche mature, a pezzi
- 40 g di peperone verde
- 60 g di cipolla rossa di Tropea, a pezzi
- 30 g di aceto
- 1 cucchiaino di sale
- 60 - 100 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di cetriolo, pelato e a pezzi
- 1 spicchio di aglio (optional)
- 8 cubetti di ghiaccio
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 553.3 kJ / 132.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 8.5 g
- Fat
- 10.4 g
- Saturated Fat
- 1.5 g
- Fibre
- 3.3 g
- Sodium
- 338.5 mg
Alternative recipes
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1h
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40 min
Hummus
10min
Gazpacho feta e cetrioli
1 godz. 10 min
Fichi freschi ripieni
20 min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2h
Dahl di lenticchie, spinaci e latte di cocco
40 min
Gazpacho
15 Min
Hummus di barbabietole
25 min
Babaganoush
40 min
Tzatziki
20 min
Uova barzotte su purea di sedano rapa con bacon croccante
45 min