![Rucola-Feta-Suppe Rucola-Feta-Suppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1ca16231e5c9995d66a9636363745333/Derivates/331e62fe503239eb0bc0565ae2357cca58e511c0.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Butter, in Stücken
- ½ TL Anis
- 40 g Mehl
- 200 g Sahne
- 600 g Geflügelfond
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- 120 g Rucola
- 130 g Feta, zerbröselt
- 250 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1692 kJ / 404 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 34 g
- Saturated Fat
- 21 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodium
- 646 mg
In Collections
Alternative recipes
Wassermelonen-Salat mit Macadamiacrunch und Fetacreme
15 Min
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40 min
Süßkartoffelsalat
1h 50 min
Erdbeer-Feta-Stullen
10 Min
Porree-Hackfleisch-Suppe
30 min
Bananen-Kokos-Suppe mit Garnelen
40 min
Herzhafter Käsekuchen mit Entenbrust und Preiselbeeren
1 Std. 40 Min
Kopfsalat-Suppe
30 min
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40 min
Gurken-Lachs-Ragout
30 min
Rosenkohlcremesuppe
45 min
Limetten-Maissuppe
40 min