Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 75 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine de blé T 45, et un peu pour le plan de travail
- 150 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 2 œufs, dont 1 battu
- 35 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 150 g de beurre mou
- 1 c. à soupe bombée de cannelle en poudre
- 2 c. à soupe de sucre en grains
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2201.3 kJ / 526.1 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Carbohydrates
- 63.8 g
- Fat
- 27.5 g
- Saturated Fat
- 16.7 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 394.6 mg
Alternative recipes
Brioche tressée
14h 40min
Brioche tressée de Noël
1 Std. 45 Min
Brioche extra moelleuse
3h 45 min
Brioche extra crémeuse
2 Std. 15 Min
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1 Std. 50 Min
Chemin de fer
3 godz. 20 min
Cake pomme et cannelle
55min
Pâte à tartiner choco-noisette
25 min
Brioche au lait de coco
3 godz. 10 min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3 godz. 20 min
Brioche à la cannelle glacée
2 godz. 20 min
Stollen
3h 45 min