Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 75 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine de blé T 45, et un peu pour le plan de travail
- 150 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 2 œufs, dont 1 battu
- 35 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 150 g de beurre mou
- 1 c. à soupe bombée de cannelle en poudre
- 2 c. à soupe de sucre en grains
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2201.3 kJ / 526.1 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Carbohydrates
- 63.8 g
- Fat
- 27.5 g
- Saturated Fat
- 16.7 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 394.6 mg
Alternative recipes
Petits pains aux noix
4j 30 menit
Baguette tradition
15h 25min
Pains aux pépites de chocolat et pralin
1 Std. 15 Min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3sa
Brioche plissée crème aux agrumes
4 Std.
Pain marguerite pavot et curry
15hod. 45min
Minimadeleines à la réglisse
30 min
Dinner rolls anglais
3h 35 min
Briochettes aux pépites de chocolat
4 Std.
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Brioche extra crémeuse
2h 15 min
Brioche Nanterre
4h 15 min