Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 230 g de pâte d'amande, coupée en morceaux
- ½ - 1 c. à café d'extrait naturel d'amande
- 60 g d'amandes en poudre (voir "Conseil(s)")
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre en poudre
- 100 g d'amandes effilées
- sucre glace, pour la finition
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 468.3 kJ / 111.9 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Carbohydrates
- 10.2 g
- Fat
- 7.2 g
- Saturated Fat
- 0.6 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 3.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Diamants cacao-tonka
35 min
Gâteau roulé au café
2 godz. 30 min
Fiadone au citron
3h 50 min
Biscuits chocolat et sésame
40 min
Craquelins aux pistaches
30 min
Brioche des rois citron et fève tonka
4 Std. 30 Min
Biscuits aux épices et à l'orange
50 Min
Croustillants à la noisette
45 Min
Moelleux banane coco chocolat
20 Min
Tarte à la marmelade d'oranges
2 Std.
Gâteau à la fleur d'oranger et amandes
55 min
Quatre-quarts coco-citron vert
1h 5min