Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 230 g de pâte d'amande, coupée en morceaux
- ½ - 1 c. à café d'extrait naturel d'amande
- 60 g d'amandes en poudre (voir "Conseil(s)")
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre en poudre
- 100 g d'amandes effilées
- sucre glace, pour la finition
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 468.3 kJ / 111.9 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Carbohydrates
- 10.2 g
- Fat
- 7.2 g
- Saturated Fat
- 0.6 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 3.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Forêt noire en bûche roulée
3h 10min
Cake au citron
1hod. 50min
Cake pistache et fleur d'oranger
1 Std.
Rolls à la crème de marron
2 Std. 25 Min
Gâteau à la crème de marrons et poires
45 Min
Sauté de veau aux artichauts et petits pois
No ratings
Cake à la crème de marrons
1 Std.
Biscuits chocolat et sésame
40 Min
Cake orange-pavot
1 Std.
Focaccia aux figues
2h 10min
Cake marbré chocolat-pistache
1 Std. 30 Min
Gâteau à la fleur d'oranger et amandes
55 Min