Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g d'eau minérale
- 125 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T55, et un peu pour le plan de travail
- 25 g de sucre en poudre
- ½ œuf, battu
- 9 g de sel
- 50 g de beurre, en morceaux
- farine T55, pour fariner
- 1 jaune d'œuf
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 2035 kJ / 572 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 101 g
- Fat
- 14 g
In Collections
Alternative recipes
Pain blanc en cocotte
3h 15min
Pain de mie vapeur sans croûte
3h 10min
Baguette viennoise
4h 25min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Petits pains au lait
1 godz. 45 min
Gâche vendéenne
12 Std. 55 Min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Pains à burgers américains
3h 15min
Pains au lait et pépites de chocolat
3h 30min
Brioche de Jeanne
4h 15min
Brioche Nanterre
4h 15min