Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 100 g de beurre ramolli, en morceaux, et 1 noisette pour les moules
- 1 jaune d'œuf
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1023 kJ / 245 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 14 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche à la mie filante
1h 45 min
Chouquettes du goûter
35 Min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Gâche vendéenne
12 Std. 55 Min
Briochettes aux pépites de chocolat
4ωρ.
Brioche butchy à partager
3hod. 50min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Brioche tressée
14h 40min
Dinner rolls anglais
3 Std. 35 Min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Brioche feuilletée
5 godz.
Brioche extra crémeuse
2h 15min