Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 100 g de beurre ramolli, en morceaux, et 1 noisette pour les moules
- 1 jaune d'œuf
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1023 kJ / 245 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 14 g
In Collections
Alternative recipes
Baguette tradition
15ωρ. 25 λεπτ.
Petits pains à pique-nique
2h 35min
Baguette viennoise
2h 30 min
Pain au lait (Simplicité)
2h 20 min
Petits pains au lait
1h 45 min
Croissants au beurre
16u. 15min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Brioche extra crémeuse
2j 15 menit
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Brioche de Jeanne
4 Std. 15 Min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min