Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1650 g d'eau (150 g + 1500 g)
- 1 c. à thé de levure sèche active
- 230 g de farine tout usage et un peu plus pour fariner
- 5 g de sel fin
- 10 g de beurre non salé, pour beurrer
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1025 kJ / 241 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Boulettes de viande rôties et pommes de terre épicées
1h
Petits pains mollets
2h 15min
Friandises de riz croustillant à la guimauve
30min
Beurre de culture
12h 15 min
Sauce barbecue aux oignons doux et à l'érable
30min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10min
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth (TM6)
15min
Crème glacée double vanille
12h
Trempette S'mores
No ratings
Oeufs farcis "yeux rouges"
40 Min
Lait d’arachides (Métrique)
5min
Beurre
40 Min