Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 340 g de farine tout usage
- 70 g de sucre à fruits (sucre super fin)
- ¾ c. à thé de poudre à pâte
- ¼ c. à thé de sel
- 60 g de beurre non salé et un peu plus pour le service
- 115 g de lait entier et un peu plus pour la dorure
- 1 œuf de gros calibre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1474.7 kJ / 352.5 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 56 g
- Fat
- 10.5 g
- Saturated Fat
- 5.9 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 170.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Biscuits au sucre aux épices de citrouille
No ratings
Coupes de granola enrobées de chocolat
1h 5min
Riz Rouge Tex-Mex
1sa
Pain à la banane
1 Std. 50 Min
Biscuits Biscoff à l'avoine
30 dk
Muffins aux dattes et à la cassonade
1sa 15 dk
Quatre-quarts à l'écorce de citron
1 Std. 50 Min
Salade de chou
10 dk
Pain au potiron
1 godz. 45 min
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10 dk
Gruau à l'érable avec pommes et bleuets
20 dk
Biscuits au chocolat chaud gluant (métrique)
2sa 40 dk