Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de lait
- ½ cube de levure e (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine à tresse et un peu plus pour fariner
- 60 g de beurre, en morceaux (1 cm)
- 50 g de sucre
- 1 c. à café de cannelle moulue
- 1 ½ c. à café de sel
- 8 noisettes décortiquées,entières
- 16 raisins sultanines
- 1 œuf, battu
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1564 kJ / 372 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 55 g
- Fat
- 12 g
Alternative recipes
Étoiles à la cannelle
1h 30 min
Miroirs
1 godz. 40 min
Grittibenz sucré
2h 15 min
Salade de poulet au curry
30 min
Menu: Soupe de topinambours, bœuf Wellington avec légumes au four et trifle de pain d'épices
3h
Petits pains au lait
2h 5 min
Glace à la vanille
12h
Focaccia au romarin
2h 30 min
Spätzlis à la grisonne (2 portions)
45 min
Variations autour du beurre - beurre aux herbes
5 Min
French dressing raffiné
15 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min