![Pane alla zucca e mandorle Pane alla zucca e mandorle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7a214d1f3db62ced9b79049106f9d4a4/Derivates/b7a11cf4f700ceea6b5ad8e37ed023e76dcb1eba.jpg)
Difficulty
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Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 650 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina tipo 2
- 15 g di zucchero
- 450 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 75 g di mandorle pelate
- 15 g di sale + q.b.
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 603.5 kJ / 144.3 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 22.6 g
- Fat
- 4.8 g
- Saturated Fat
- 0.6 g
- Fibre
- 1.6 g
- Sodium
- 296 mg
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