Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 650 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina tipo 2
- 15 g di zucchero
- 450 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 75 g di mandorle pelate
- 15 g di sale + q.b.
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 603.5 kJ / 144.3 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 22.6 g
- Fat
- 4.8 g
- Saturated Fat
- 0.6 g
- Fibre
- 1.6 g
- Sodium
- 296 mg
In Collections
Alternative recipes
Gnocchi di broccoli
1 Std.
Crostata ripiena alle mele
2h
Pa Gialt (Pane giallo)
3 Std. 30 Min
Impasto per pizza integrale
2h
Schiacciatina zucca e carote
45min
Pane per la colazione con frutta secca
3h
Baguette integrale
5h
Piadina (vegan)
45min
Pane ai semi di girasole
22h
Pane alla zucca con uvetta
19h
Pane di segale e erbe aromatiche
17 Std. 30 Min
Focaccia di zucca (TM6)
1h 35min