Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1550 g di acqua
-
5
g di malto d'orzo
or 5 g di zucchero - 12 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 40 g di strutto
- 500 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 290.5 kJ / 69.4 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Carbohydrates
- 13.1 g
- Fat
- 1.4 g
- Saturated Fat
- 0.5 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 132.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Pagnotta rustica
3hod.
Michetta (TM6)
6 godz. 30 min
Insalata capricciosa
20 Min
Brownies cioccolato e caffè con caramello salato
1 Std. 45 Min
Liquore alle pere
384h
Moddizzosu di patate
7h
Lingue croccanti
45 Min
Meringhe natalizie
8 godz.
Grissini al sesamo
2 Std. 30 Min
Baci di dama alle nocciole
2 Std. 30 Min
Focaccia
6h
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1 Std. 30 Min