Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 - 7 citrons verts (zeste de 2 citrons verts, finement pelé et jus de tous les citrons verts, env. 120 g)
- 170 g de sucre
- 4 œufs
- 200 g de beurre, en morceaux
- 50 g de fruits rouges, variés, frais ou congelés, décongelés
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 5352 kJ / 1280 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 92 g
- Fat
- 94 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Bûche de Noël
2sa 45 dk
Sauce au poivre vert
20 dk
Bûche au chocolat et à l'orange
3sa 45 dk
Duo de mini-tresses au beurre
2u. 10min
Choco-praliné abricot
No ratings
Pain vaudois à la croix
13j 30 menit
Menu: Soupe de topinambours, saumon en croûte avec légumes au four et trifle de pain d'épices
2 Std. 15 Min
Pâté uranais
1 Std. 50 Min
Tourte aux noix de l'Engadine
1 Std. 15 Min
Pavé au chocolat épicé
12h
Tartelettes aux oignons
35min
Tourte au séré et aux fraises
2 Std. 50 Min