Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g Bacon, in Scheiben, halbiert, davon 30 g in feinen Streifen
- 250 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 8 Eier
- 200 g Sahne
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen, und etwas mehr zum Bestreuen
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1929 kJ / 460 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 39 g
- Saturated Fat
- 20 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodium
- 901 mg
In Collections
Alternative recipes
Cheese-Makkaroni
30 Min
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1h
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40 Min
Dillkartoffeln mit „Omas Schmunzelsauce“
1h
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1h 45min
Herzhafter Ofenschlupfer
50min
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1h
Salami-Pizza mit Käse-Ei-Boden
50min
Hacksteak mit Rote Bete (Biff à la Lindström) und Kartoffelstampf
45 Min
Kasseler-Kartoffel-Gratin
1 Std. 30 Min
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1h
Rucola-Feta-Suppe
35min