Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g Gouda, in Stücken
- 2 rote Spitzpaprika, groß (à ca. 120 g), längs halbiert, entkernt
- 4 frische, scharfe Bratwürstchen (z.B. Merguez)
- 900 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Reis
- 100 g Kräuterfrischkäse
- 30 g Mehl
- 2 - 3 Prisen Muskat
- 2 geh. TL gemischte Kräuter, TK
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2631 kJ / 629 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 58 g
- Fat
- 34 g
- Saturated Fat
- 15 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 1175 mg
In Collections
Alternative recipes
Kartoffelspieße mit Harissa-Mayo
50min
Cheeseburger-Wraps
35min
Omelette-Burger
40min
Blumenkohl-Nudel-Salat mit Hackbällchen
1h 30min
Wirsing-Cannelloni aus dem Ofen
1h 30min
Spätzle-Auflauf mit Spinat
55min
Maultaschen in Honig-Senf-Sauce
45min
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1 Std. 45 Min
Blätterteig-Taschen mit Reis-Hack-Füllung (Ouzi)
1h 30min
Hackfleisch-Hirtenkäse-Auflauf
45min
Putenschnitzel mit Kartoffelchips-Kruste
40min
Blätterteig-Pizza
30min