Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 160 g de beurre (dont 150 g mou et 10 g fondu) et un peu pour le moule
- 5 pommes, coupées en deux de taille adaptée à la grande goulotte
- 2 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de levure chimique
- 200 g de farine de blé
- 2 c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à soupe de rhum
- 10 g de sucre vanillé
- 1 c. à soupe de cassonade
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1692.6 kJ / 405.4 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 52.4 g
- Fat
- 18.5 g
- Saturated Fat
- 11.5 g
- Fibre
- 3.5 g
- Sodium
- 235 mg
In Collections
Alternative recipes
Gâteau aux pommes
1 godz.
Cake au citron
1h 50min
Cake aux fruits secs
2 godz.
Cake aux miel, chocolat et amandes
1 godz. 10 min
Cake à la crème de marrons
1 godz.
Cake pistache et fleur d'oranger
1 godz.
Gâteau à la crème de marrons et poires
45 min
Cake aux abricots et au citron
55 dk
Gâteau aux abricots et aux amandes
50 min
Cake marbré chocolat-pistache
1h 30min
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15 min
Cake au chocolat
1sa 25 dk