![Quiche lorraine individuelle Quiche lorraine individuelle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e3daf65dd888cdbab8beebb354490840/Derivates/fea386268a195c9940ad3c5b54cd7ef3260e1755.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de beurre demi-sel, en morceaux, et un peu pour les moules
- 1 pincée de sel
- 40 g d'eau
- 50 g d'oignon
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de lardons
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 80 g de feta, en morceaux
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- 50 g de gruyère, râpé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3219 kJ / 769 kcal
- Protein
- 26 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 57 g
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