Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 220 g de lait entier
-
8
g de levure boulangère sèche
or 15 g de levure boulangère fraîche - 370 g de farine de blé, et un peu pour le saladier
- 125 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 50 g de miel
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 50 g de beurre doux, mou et coupé en morceaux
- 100 g d'eau
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 20 g de sucre glace
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1420.9 kJ / 339.6 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Carbohydrates
- 50.3 g
- Fat
- 13.1 g
- Saturated Fat
- 7.8 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 26.4 mg
Alternative recipes
Baguette viennoise
2h 30min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Pains aux raisins
20u. 15min
Petits paniers abricots et pistaches
20 Std.
Brioche feuilletée
5h
Croissants au beurre
16 Std. 15 Min
Pâte à pizza italienne
2h 5min
Pains à burgers américains
3 Std. 15 Min
Buns aux légumes et fromage
3小时 45 分钟
Brioche feuilletée tressée
17h 45min
Petits pains aux figues
3h 40min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5 min