Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Weizenmehl, glatt
- 1 Msp. Backpulver von Dr. Oetker
- 40 g Feinkristallzucker
- 20 g Butter weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 2 Eier (Größe M)
- 2 EL Milch
- 100 g Kuchenglasur, Vollmilch-Geschmack von Dr. Oetker
- Zuckerschrift, rot, von Dr. Oetker
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 937 kJ / 224 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 11 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 47 mg
In Collections
Alternative recipes
Reisfleisch One-Pot
45 min
Schokoladenmuffins mit Himbeer-Frischkäse-Buttercreme
50 min
Babyfreundliche Bolognese mit Pute und roter Paprika
1 godz. 20 min
Lebkuchen mit Zuckerglasur
25h 30min
Osternest aus Germteig
2h
Blüten-Beeren-Torte
1 godz. 30 min
Fliegenpilz- und Schweinchen-Glücksmuffins
2h 30min
Kuchen mit Hase
1 godz. 30 min
Karottentorte mit Zuckerguss
3h 10min
Herzkuchen mit Schokomousse
5h
Bären-Muffins
1h 5min
Himbeer-Butterkeks-Kuchen
2h