Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 760 g di acqua
- 375 g di cipolle rosse, tagliate a metà in senso verticale
- 260 g di aceto di vino bianco
- 20 g di zucchero
- 10 g di sale
- Nutrition
- per 1 vasetto
- Calories
- 382.4 kJ / 91.4 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Carbohydrates
- 18.3 g
- Fat
- 0.1 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 2.1 g
- Sodium
- 1308.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50min
Schiacciata di zucchine con salsa allo yogurt
40min
Coppa Champagne e frutti rossi al mascarpone
3 Std. 40 Min
Tagliata di frutta esotica
30min
Rösti alla bernese (TM6)
40min
Polpette tonno e Pak choi
45min
Crostata alla crema con spaghetti di mele
1h 20min
Confettura di riciclo
2h
Burrito di carne
1h 30min
Tagliolini al radicchio rosso
30min
Confettura di uva fragola
50min
Confettura di prugne e mele
1h