Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta
- 350 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 150 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Sugo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 350 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 6 - 7 foglie di basilico fresco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1893 kJ / 452.5 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Carbohydrates
- 71.2 g
- Fat
- 15.6 g
- Saturated Fat
- 2.2 g
- Fibre
- 4.6 g
- Sodium
- 398.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Cosmopolitan
10min
Spaghetti alla siciliana
30 min
Insalata veloce con verdure crude
15 Min
Insalata di pasta con pomodori e spinaci
55 min
Pasta fredda alla norma
30 min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min
Spaghetti alla checca
40 min
Pappardelle alla papalina
30 min
Zuppa marchigiana di legumi e salsiccia
45 min
Linguine allo sgombro
30 min
Pasta alla ionica
30 min
Pasta alla carcerata
30 min