Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
20
g di olio extravergine di oliva
or 20 g di olio di oliva - 250 g di carne di agnello in bocconcini senza nervi (3-4 cm), asciugata su carta assorbente
- sale a piacere
- pepe nero macinato a piacere
- Nutrition
- per 250 g
- Calories
- 2784 kJ / 665 kcal
- Protein
- 47 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 52 g
- Saturated Fat
- 15 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 188 mg
In Collections
Alternative recipes
Spaghetti al polpo
1h 10 min
Linguine con scampi al limone
20 Min
Bocconcini di maiale dorati
15min
Costolette d’agnello con carciofi sottovuoto
9 godz. 30 min
Cous cous alle verdure CucinaBarilla
25 min
Straccetti di maiale dorati
15min
Pancia di maiale dorata
15min
Bocconcini di manzo dorati (ben cotti)
10 min
Barbabietole pelate (TM6)
10 min
Pennette cinque cereali alle verdure CucinaBarilla
20 Min
Filetto di pesce al vapore con salsa al pomodoro e olive (TM6)
40min
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25 min