Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pipi (peperoni)
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di peperoni, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
Patati (patate)
- 500 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a dadini
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 687.3 kJ / 164.3 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Carbohydrates
- 22.3 g
- Fat
- 7.6 g
- Saturated Fat
- 0.9 g
- Fibre
- 3.6 g
- Sodium
- 205.7 mg
Alternative recipes
Pesto di melanzane
10 min
Patate arrosto aromatizzate
1h
Contorno di melanzane
25 min
Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo
1 Std. 30 Min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45min
Insalata di patate alla greca (TM6)
1h
Petto di pollo e verdure insaporite
45min
Contorno di cavolfiore al forno
30min
Contorno di friggitelli
30min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Frittata di zucchine (TM6)
50min
Peperoni insaporiti (100 g)
15min