![Pâtes fraîches sans gluten Pâtes fraîches sans gluten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/187981F2-C37D-4C48-9681-AE88011750F6/Derivates/3176f27e-b681-4353-98d8-7ddfb8ecde3c.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g de farine de riz
- 100 g de farine de sarrasin
- 100 g de fécule de pomme de terre
- 4 œufs
- 1 c. à café de sel
- 45 g d'huile d'olive
- sel, pour la cuisson des pâtes
- eau, pour la cuisson des pâtes
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1870 kJ / 447 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Carbohydrates
- 64.9 g
- Fat
- 15.8 g
- Saturated Fat
- 3.2 g
- Fibre
- 3.5 g
- Sodium
- 654.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Tortilla espagnole à la ciboulette
35min
Chocolats de Pâques
15 dk
Mélange d'épices pour pain d'épices
5 Min
Poudre de champignon
5 Min
Amandes sucrées à la cannelle
25 min
Chips de légumes au four
1sa 45 dk
Noix de cajou grillées au curry
30 min
Pain marguerite pavot et curry
15 godz. 45 min
Crackers multicéréales
3 Std.
Porridge salé à l'avocat et à l'œuf
30 min
Pain à la patate douce
5h 25min
Fondue au Chocolat à la Wonka
20 min