Risotto alla zucca
TM6 TM5

Risotto alla zucca

3.1 (65 ratings)

Ingredients

  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 60 g di scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 480 g di riso Carnaroli (cottura 16 minuti)
  • 350 g di polpa di zucca a dadini (0,5 cm circa)
  • 850 - 900 g di acqua
  • 12 g di dado per brodo vegetale
  • 50 g di burro a pezzi

Nutrition
per 1 porzione
Calories
1888.7 kJ / 451.5 kcal
Protein
11.8 g
Carbohydrates
67 g
Fat
17 g
Saturated Fat
8 g
Fibre
0.9 g
Sodium
115.8 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes